1 iulie, ultima zi pentru achitarea taxei de liniste in Mamaia

Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa
Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa

Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa informează contribuabilii din Staţiunea Mamaia şi Sat Vacanţă că marţi, 1 iulie 2014, este ultima zi pentru plata taxei pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice. Taxa va fi achitată de către toţi operatorii economici, respectiv persoane fizice autorizate, înteprinderi individuale, înteprinderi familiale şi persoane juridice, care desfăşoară activităţi economice, indiferent de activitatea desfăşurată, precum şi de contribuabilii care deţin spaţii de cazare şi anume hoteluri, moteluri şi hanuri turistice.
În Staţiunea Mamaia şi Sat Vacanţă taxa este în cuantum de 0,3 lei/mp sau fracţie de mp din suprafaţa utilă deţinută. Declaraţia de impunere se depune până la data de 01.07.2014, dată la care devine scadentă şi obligaţia de plată.
Declaraţia privind taxa pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice şi documentele necesare declarării se găsesc pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro, secţiunea Persoane Juridice -Documente declarare – Taxa pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice.
Amintim că plăţile se pot efectua la toate ghişeele unice ale instituţiei, la oficiile poştale din localitate, la agenţiile Garanti Bank şi staţiile OMV din municipiu.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.erulmag.ro

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “1 iulie, ultima zi pentru achitarea taxei de liniste in Mamaia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

Vacanţe pe Litoral

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei