12 nave militare romanesti vor indeplini actiuni specifice luptei pentru apararea comunicatiilor pe mare

Exercitiul_romanian_trident09
12 nave militare româneşti şi două nave militare străine participă la Exerciţiul TRIDENT POSEIDON 2015, în perioada 22-28 mai.

Dragorul Maritim SHKVAL, cu pavilion Bulgaria, a acostat vineri, 22 mai, în portul militar Constanţa, iar duminică, 24 mai, a sosit şi distrugătorul american USS ROSS, aflat pentru a doua dată în România.
Exerciţiul „Trident Poseidon 2015” este organizat, în premieră, de Forţele Navale Române, fiind secvenţa navală a exerciţiului multinaţional „Romanian Trident 2015”, condus de către Comandamentul Forţelor Întrunite din Statul Major General.
Pe timpul staţionării navelor străine în portul Constanţa, militarii români şi străini participă la ateliere de lucru comune, organizate la bordul navelor, pentru stabilirea modalităţilor de acţiune, care vor fi executate pe mare, în timpul exerciţiilor şi tragerilor de luptă.
Cele 14 nave militare vor ieşi în largul mării luni, 25 mai, pentru a realiza exerciţii comune şi trageri de luptă, exersând proceduri specifice de răspuns în situaţii de criză.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “12 nave militare romanesti vor indeplini actiuni specifice luptei pentru apararea comunicatiilor pe mare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei