Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

15 dintre cei mai buni luptatori constanteni de MMA Strike si K1 se bat la Gala Urban Legend

Urban Legent 2017
Vino joi, 24 august, cu începere de la ora 20:00, în piaţeta Cazino din Mamaia, să-i vezi în acţiune pe cei mai bine titraţi sportivi constănţeni ai momentului, în ringul celei de-a doua ediţii a Galei profesioniste Urban Legend.

Ajunsă la cea de-a doua ediţie din acest an, singura gala de MMA Strike şi K1 din România îi va avea în ring pe cei mai buni 15 sportivi de kickboxing, karate, muay-thai, ashihara şi kyokushin ai momentului, care vor lupta după regulile proprii, similare regulilor de K1.
La MAIN FIGHT va urca în ring Marian Rusu – autorul celui mai rapid knock-out din istoria sporturilor de contact (3,5 secunde), care va încerca să-şi doboare propriul record într-un meci contra lui Ben Earl, un luptător de MMA din Marea Britanie.
Ben este un adversar redutabil, cu o strategie foarte bine pusă la punct. L-am urmărit în cantonamentul pe care l-am desfăşurat în Anglia şi cu siguranţă veţi vedea un meci de calitate. Ambiţiile sunt mari, Ben îşi doreşte o victorie la mine acasă, ceea ce, după părerea mea, e o mare greşeală din partea lui. Lucrurile se vor decide pe 24 august în ringul Urban Legend, poate chiar din prima repriză”, a declarat Marian Rusu.
Alături de Marian Rusu, în ringul Urban Legend vor mai urca Silviu Streinu, Adrian Roşca, Marius Leca şi Răzvan Popiea, care vor întâlni adversari din Olanda şi Republica Moldova.
Centura Urban Legend va fi disputata de constănţeanul Cristian „The Legend“ Stoica, în meciul contra luptătorului braşovean Alin Pricopie.
Fondatorul Urban Legend, Mihai Isop declară „Ca urmare a succesului neaşteptat pe care l-am înregistrat la începutul sezonului, în evenimentul din 24 august îi aducem în ring pe cei mai buni luptători constănţeni ai momentului. Urban Legend înseamnă probabil cea mai mare şansă de afirmare la scena deschisă pentru sportivii de MMA şi K1 din Constantă. Urban Legend înseamnă cea mai mare gala sportivă profesionistă din Constantă. Veţi fi martorii unui spectacol deosebit şi veţi asista la instaurarea unei noi şi frumoase tradiţii pentru sportul constănţean“.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “15 dintre cei mai buni luptatori constanteni de MMA Strike si K1 se bat la Gala Urban Legend”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI