Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

1500 pachete cu tigări ascunse într-un microbuz descoperite la PTF Giurgiu

Tigari confiscate
Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit în compartimentul marfă al unui microbuz, ascunse printre bagaje, 1.500 pachete cu țigări de proveniență R. Bulgaria, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă ilegal în țară.

În data 28.01.2017, ora 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, la volanul unui microbuz înmatriculat în Bulgaria, cetățeanul bulgar Neven E., în vârstă de 30 de ani.
„Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună formată din polițiști de frontieră români și bulgari a descoperit, în compartimentul marfă, ascunse printre bagaje, 1.500 pachete cu țigări, de proveniență R. Bulgaria, pentru care cel în cauză nu deținea documente legale. Conducătorul auto a declarat că a cumpărate țigările dintr-un magazin din Varna-Bulgaria, contra sumei de 9.000 leva, pentru consum propriu” se arată în comunicatul IGPF, transmis Lumea Presei.
Țigările, în valoare de 22.500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar polițiștii de frontieră efectuează în cauză cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de ”deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete”, faptă prevăzută de art. 452, alin. 1, lit. h din Legea 227/2015.

Microbuz oprit la frontiera

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “1500 pachete cu tigări ascunse într-un microbuz descoperite la PTF Giurgiu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI