18 cetăţeni irakieni intenţionau să intre ilegal în România

Irakieni opriti la frontiera
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa, jud. Caraş-Severin, au depistat la frontiera cu Serbia 18 cetăţeni din Irak, care intenţionau să intre ilegal în România.

În data de 04.04.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.
Astfel, în jurul orei 07.00, poliţiştii de frontieră au depistat, în apropierea localităţii de frontieră Vrani, 18 cetăţeni străini (9 bărbaţi, 4 femei şi 5 copii) care nu îşi justificau prezenţa în zonă, aceştia fiind preluaţi şi transportaţi la sediul instituţiei, pentru cercetări.
În cadrul verificărilor, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Irak, adulții au vârste cuprinse între 19 și 40 de ani, iar copiii între 2 şi 6 ani, care au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia si intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.
Totodată, vor fi anunţate autorităţile de frontieră din Serbia, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “18 cetăţeni irakieni intenţionau să intre ilegal în România”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI