Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

26 de hoteluri și pensiuni din județul Alba, premiate la prima ediție a Galei de Excelență AmFostAcolo

Premiile AmFostAcolo Alba Iulia
Un număr de 26 de hoteluri și pensiuni din județul Alba au fost premiate, sâmbătă, la prima ediție a Galei de Excelență AmFostAcolo 2018, după ce au acumulat recomandări pozitive și note foarte bune pe baza impresiilor turiștilor care și-au petrecut vacanțele în respectivele unități hoteliere, din partea utilizatorului acestui site în acest an.

Festivitatea s-a desfășurat într-una dintre unitățile etalon pentru turismul din Alba Iulia, hotelul Parc, cu participarea subprefectului Monica Popescu, a președintelui Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a primarului municipiului Alba Iulia, Mircea Hava și a proprietarul și administratorului site-ului AmFostAcolo.ro, Cornel Bociort, care au susținut scurte alocuțiuni în fața invitațiilor, hotelieri premiați și presă.
Au fost reamintite criteriile de selecție a unităților premiate și anume mediile notelor diferitelor grade de satisfacție (servicii, cazare, bucătărie și masă, distracție și relaxare) să fie peste 7, gradul de recomandare să fie peste 70%, să se bucure de impresii pozitive în ultimii ani, și unitatea să dețină certificat de clasificare valabil pentru anul 2018, criteriu obligatoriu de selecție a unităților nominalizate.
S-a remarcat o mărire a calității serviciilor din zona Alba, în acest sens acordându-se 13 premii de excelență pentru performanța din turism și 13 premii tip challanger, unităților care n-au avut șansa să se bucure de un număr reprezentativ de impresii, dar care dețin un management de calitate orientat către turist.
Pe lângă premiile de excelență au fost acordate 3 premii speciale pentru promovarea patrimoniului cultural, tradițional și turistic al județului Alba și anume: Liviu Zgârciu, președintele Asociației Culturale pentru Istorie Vie; Nicu Neag, coordonatorului blogului de turism al municipiului Alba Iulia, viziteazaalbaiulia.ro și Managementului Muzeului de Istorie al municipiului Alba Iulia.
AmFostAcolo.ro mulțumește tuturor administratorilor și proprietarilor de pensiuni sau hoteluri care au înțeles că un management de calitate orientat către turist le poate asigura respectul tuturor celor care scriu impresii de vacanță, respect care se câștigă prin multă muncă, efort și o nouă atitudine, îndreptată către turist.
„Mulțumim autorităților locale, Prefectură, Consiliul Județean, Primărie, care ne-au sprijinit în organizarea acestui eveniment de referință pentru turismul din județul Alba și presei care a fost prezentă în sală”.Cornel BociortAmFostAcolo premiază în fiecare an performanța în managementul, investițiile și servicile turistice „de excelență”, așa cum se reflectă acestea în satisfacția turiștilor, cel mai relevant indicator al activității lor — în opinia noastră. Ne bucurăm să constatăm, și în acest an, creșterea semnificativă a numărului acestora. Pe lângă aprecierea și recomandarea turiștilor, deținerea unei clasificării oficiale de la autoritățile din domeniu este un alt „filtru” important în selecția premianților. 2018 este un an cu dublă semnificație pentru noi, toți – aniversăm atât 10 ani de existență AmFostAcolo cât și, mai general, 100 de ani de la Marea Unire. Am ales, astfel, pentru prima data, Alba Iulia ca loc al desfășurării Galei de Excelență AmFostAcolo 2018, iar întreaga Întâlnire anuală este organizată sub semnul acestei importante duble aniversări – avem activități organizate în costume populare, reprezentându-ne fiecare regiunea din care venim (peste 200 participanți); degustări de produse tradiționale proprii ale membrilor, din toate zonele țării; două excursii pentru cunoașterea și promovarea Albei și Țării Vinurilor; strângere donații pentru categoriile defavorizate din Alba etc.„, a declarat Cornel Bociort, administrator AmFostAcolo.ro
Cu peste un milion de cititori lunar, AmFostAcolo este cel mai important site de turism din România având ca obiective principale o informare turistică completă, de calitate și promovarea zonelor, atitudinilor, managementului și investițiilor turistice de calitate.”
Înfiinţat in 2008, AmFostAcolo.ro este principalul şi cel mai mare site de impresii turistice din România. Sub deviza “Şansa unei alegeri informate, garanţia unei vacanţe reuşite”, AmFostAcolo a reuşit să adune în rândurile sale o comunitate turistică impresionantă de aproape 100.000 de membri, o comunitate sufletistă și entuziastă care prin impresiile şi recomandările de călătorie din peste 30.000 de destinaţii distincte contribuie în mod esenţial la satisfacerea nevoilor de informare a oricărui turist român. În cei 10 ani de existenţă, aniversați aici, la Alba Iulia cu ocazia Centenarului Unirii, saitul a reuşit să câştige proeminenţă şi chiar un rol de formator de opinie în domeniu, prin larga audienţă (aproximativ 1.000.000 de vizitatori unici şi 8 milioane de afişări pe lună, în sezon) şi prin calitatea şi cantitatea impresiilor şi recomandărilor adunate, în timp, în paginile sale.
Vă prezentăm mai jos, lista unitățilelor premiate de site-ul AmFostAcolo.ro:
ALBA IULIA
1. Pensiunea Apulum 4*
2. Transilvania Hotel 4*
3. Hermes Hotel 3*
4. Prestige Hotel 3*
5. Allegria (ex Mercur) Hotel [șos. Sebeș-Alba] 3*
6. Mariss Hotel 3*
7. Cetate Hotel 2*
8. Parc Hotel 4*
CHALLENGER
11. Vila Carolina Apulum
12. Pensiunea Select 4*
13. Pensiunea Perla Mureşului [Oarda de Jos] 3*
14. Pensiunea Speedhouse
15. Citadel Hostel
16. Vila Steaua Nordului 4*
17. Pensiunea Terra 2*
SEBEȘ
18. Casa Dives [Pianu de Sus] 3*
19. Karlhof Hotel 4*
20. Casa Faur [Petrești, AB] 3*
CHALLENGER
21. Turn Hotel & Restaurant 3*
22. Vila ADR [Petreşti, AB] 23. Golf Hotel Pianu [Pianu de Jos] 4*
24. Axa Hotel [Cunța] 3*
AIUD
25. Victoria Hotel 3*
26. Rustiq Hotel [Sântimbru] 3*
27. Astoria Hotel [Sântimbru] 3*
28. Castel Templul Cavalerilor [Cheile Aiudului] 3*
CHALLENGER
29. Pensiunea Mobis-AL [Aiud] 3*
30. Motel Restaurant Bleumarin [Gâlda de Jos] ALTE ZONE DIN ALBA
31. Pensiune Terra Mythica 3* Ighiu
32. Domeniile Mar tinutzi Vântu de Jos
33. Pensiunea Casa Dacilor 3 Șugag.

Premiile AmFostAcoloAlba Iulia1Premiile AmFostAcolo Alba Iulia2

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “26 de hoteluri și pensiuni din județul Alba, premiate la prima ediție a Galei de Excelență AmFostAcolo”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI