Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Actorul Adam Sandler a făcut fericit un un puști de 8 ani, diagnosticat cu leucemie

Adam_Sandler

Actorul de comedie Adam Sandler a adus bucurie în sufletul unui fan de-al său, un băiețel de 8 ani bolnav de leucemie, a cărui dorință a fost să vorbească cu actorul său preferat, scrie vineri Hollywood Reporter, preluat de Agerpres.
Grady Lynch, un puști de opt ani bolnav de leucemie, și-a exprimat într-un clip video dorința de vorbi și a de a face un grătar cu actorul său favorit Adam Sandler. John Kinnear, un prieten al familiei băiatului a postat pe blogul său dorința puștiului de a vorbi cu Adam Sandler.
În clipul video, Grady Lynch vorbește despre modul în care filmele lui Adam Sandler l-au ajutat să se simtă mai bine chiar și în momente grele. „Îți mulțumesc că mă faci mereu să râd” i-a transmis el lui Sandler.

Într-o seară băiatul a fost sunat actorul de comedie și au stat de vorbă, a anunțat pe blog John Kinnear, iar ulterior reprezentantul actorului a confirmat informația pentru Hollywood Reporter.
Grady Lynch a fost diagnosticat cu o formă particulară de cancer care necesită o perioadă de trei ani de tratament, a explicat familia băiatului în clipul video adăugând că au învățat cum să se concentreze pe lucrurile pozitive și să continue să râdă, iar Adam Sandler i-a ajutat cu siguranță în acest sens.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Actorul Adam Sandler a făcut fericit un un puști de 8 ani, diagnosticat cu leucemie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI