Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Adrian Sobaru a intrat cu maşina în gardul Guvernului.

adrian-sobaru
Angajatul TVR Adrian Sobaru, care în 2010 s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului într-o tentativă de sinucidere în semn de protest, a intrat miercuri cu maşina în gardul de la Palatul Victoria, ulterior fiind imobilizat de jandarmi, care l-au dus la Secţia 1 de Poliţie. Sobaru nu a oprit deloc la bariera de la intrare şi a strigat jandarmilor care l-au reţinut : „Vă place cum arată ţara asta?”, relatează martorii incidentului.

Potrivit martorilor, Sobaru a intrat în forţă, dinspre Piaţa Victoriei, în una dintre cele două porţi centrale ale clădirii Guvernului, cea prin care maşinile demnitarilor ies din curte, fără să încetinească.
Sobaru, care era la volanul unui autoturism Dacia Break, a intrat în forţă cu maşina într-una dintre barierele de la intrarea în curtea sediului Guvernului.
După ce a rupt bariera, a intrat cu maşina în curtea Palatului Victoria, unde a mai mers câţiva zeci de metri.
Adrian Sobaru a fost imobilizat de jandarmi şi dus la Secţia 1 pentru a fi audiat, au declarat pentru Mediafax surse din Poliţie.
La şedinţa Camerelor Parlamentului din 23 decembrie 2010, electricianul TVR Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului într-o tentativă de sinucidere în semn de protest, el strigând: „Boc, aţi luat drepturile copiilor„.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Adrian Sobaru a intrat cu maşina în gardul Guvernului.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI