AEROMANIA, cel mai mare spectacol de aviaţie de pe litoral

Miting aviatic Tuzla

Iubitorii de aviatie, muzica, recorduri, performanta si bun gust sunt asteptati sambata, 19 iulie la Aeroportul International Tuzla, la mitingul aviatic AEROMANIA. Intre orele 16:oo – 20:oo spectacolul de aviatie, alimentat cu muzica buna, masini de epoca, „hangar party”, va face ca aeroportul sa fie mai incitant decat plaja.
Mihai Margineanu, Taxi, Vita de Vie vor lupta pentru aplauzele celor prezenti pe o scena asezata in fata hangarului, incadrata de masini de epoca, in spatele lor, pilotii, parasutistii si planoristii!
Publicul poate cocheta cu aviatia, sau cu aviation fashion la standul Pilotshop, facand zboruri de agrement incepand cu orele 16.30 si salturi cu parasuta in tandem (orele 17.oo – 18.oo).
Daca va place spectacolul de acrobatie si va ganditi si la o scoala de pilotaj o trecere cu AN2-ul care stropeste cu apa va asigura ca deciziile nu au fost luate „la cald”. „Dusul rece” va pregati momentul „Air Bandits” si, desigur, punctul culminant al oricarui airshow organizat la Tuzla, zborul acrobatic la apus cu Yak-urile 52 (dupa ora 19.45) cu efecte pirotehnice in aer (artificii pe aripile avioanelor) si „bombe” la sol!
Regional Air Services a pregatit atractii pentru toate varstele si pentru toate preocuparile: standuri de aviatie, masini de epoca, motociclete, degustari de vinuri, ciocolata, inghetata si spatiu de joaca pentru copii care vor putea ramane sub monitorizarea atenta si amuzanta a clovnului de la Oratoriu Don Bosco Constanta.
La Aeromania si-au anuntat prezenta: Retromobil, pentru ca masinile de epoca sunt la fel de elegante ca si avioanele, Asociatia Motociclistilor din Romania, pentrui cei care iubesc motoarele, viteza si indrazneala, John Balon, pentru ca nu putea lipsi un balon cu aer cald.
Intrarea publicului este libera, transportul este asigurat de autobuzele RATC pe 19 iulie din Constanta (plecarea se face de la Gară la orele 15:30 primul autobuz si 16:30 al doilea autobuz), gratuit pana la aeroport, intoarcerea se va face la orele 20:30 si 21:30.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “AEROMANIA, cel mai mare spectacol de aviaţie de pe litoral”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI