Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ANAT şi agenţia de turism CAMIRA TURISM prezintă condoleanţe familiei persoanei decedate în accidentul rutier din Bulgaria

Accident-turisti-romani-Bulgaria
Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism şi reprezentanţii agenţiei CAMIRA TURISM regretă tragicul eveniment petrecut în dimineaţa zilei de 21 septembrie, în pasul Republika, între localităţile bulgăreşti Gurkovo şi Veliko Târnovo, în care au fost implicaţi 27 de români (turişti care se întorceau din vacanţa petrecută în Kusadasi şi cei doi şoferi ai autocarului).

ANAT şi CAMIRA TURISM prezintă sincere condoleanţe familiei persoanei decedate în urma răsturnării autocarului şi îşi exprimă speranţa că starea turiştilor răniţi – aduşi de urgenţă la Bucureşti – se va îmbunătăţi în scurt timp. Sperăm, în acelaşi timp, ca toţi pasagerii autocarului răsturnat să depăşească cu bine starea de şoc cauzată de accident.
ANAT şi CAMIRA TURISM mulţumeşte SMURD pentru viteza de reacţie, pentru implicare şi pentru transportul la Bucureşti al celor şase persoane rănite grav, dar şi autorităţilor române implicate în salvarea victimelor (reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Afacerilor Externe, Consulului român din Bulgaria).
Asociaţia informează că agenţia CAMIRA TURISM, membru ANAT, iniţiatorul vacanţei în Kusadasi, este o agenţie cu un comportament corect în piaţă, care nu a înregistrat reclamaţii din partea turiştilor sau a membrilor ANAT.
ANAT informează, de asemenea, că reprezentanţii CAMIRA TURISM s-au deplasat în Bulgaria la puţin timp după accident pentru a acorda asistenţă victimelor şi pentru a colabora cu autorităţile bulgare şi cu reprezentanţii MAE în Bulgaria.
Reprezentanţii firmei CAMIRA EUROTRANS, membră a grupului CAMIRA şi organizatorul transportului turiştilor, anunţă că 18 dintre pasagerii autocarului – persoane care nu necesită îngrijiri medicale în spitale din Bulgaria sau de la Bucureşti, vor fi aduşi acasă cu un autocar pus la dispozitie de firmă în acest scop.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “ANAT şi agenţia de turism CAMIRA TURISM prezintă condoleanţe familiei persoanei decedate în accidentul rutier din Bulgaria”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI