Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Anchetă ISJ Suceava la o şcoală, după ce o profesoară ar fi tuns un elev la ore

profesoara_din_suceavaa_tuns_un_elev

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava va declanşa o anchetă în cazul unei profesoare de fizică de la o şcoală din Fălticeni care în timpul unei ore a luat o foarfecă şi i-a tuns bretonul unui elev de clasa a VI-a, verificările fiind declanşate în urma unei sesizări făcute de părinţi. Profesoara i-ar fi tuns bretonul copilului pe motiv că ar fi fost prea lung.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Suceava, Mariana Drumea, a declarat, duminică, că părintele unui elev din clasa a VI- a de la Şcoala „Ion Irimescu” din Fălticeni a depus, vineri, o sesizare la ISJ în care reclamă că, în timpul orei de fizică, profesoara Liliana Ciuruş, director adjunct al unităţii, i-a tăiat cu o foarfecă bretonul fiului său, din cauză că ar fi fost prea lung, scrie Mediafax.
Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava a afirmat că părinţii băiatului susţin că acesta s-ar fi tuns şi şi-ar fi scurtat bretonul, însă cu toate acestea profesoara ar fi acţionat în acel mod.
Inspectorul şcolar zonal va verifica, astăzi, 29 septembrie a.c., aspectele reclamate de către părinţii copilului de clasa a VI-a, iar ”dacă se va constata că s-a produs o abatere din partea cadrului didactic va propune măsurile care se impun”.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Anchetă ISJ Suceava la o şcoală, după ce o profesoară ar fi tuns un elev la ore”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI