Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Aproape 30 de cetăteni irakieni, opriti la frontiera cu Bulgaria

Irakieni opriti la frontiera
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea frontierei de stat, douăzeci şi opt de cetăţeni irakieni care au încercat să intre ilegal în România din Bulgaria, pe jos, pe la frontiera verde.

În data de 08.12.2016, în jurul orei 18.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – S.P.F. Negru Vodă au observat, în apropierea localităţii de frontieră Dumbrăveni, mai multe persoane care se deplasau pe jos, peste câmp, dinspre R. Bulgaria spre România.
Poliţiştii de frontieră au reţinut grupul format din 28 de persoane, care ulterior a fost condus la sediul S.P.F. Negru Vodă pentru cercetări.

Irakieni opriti la frontiera1
În cadrul primelor verificări, persoanele în cauză au declarat că sunt cetăţeni irakieni, 19 adulţi cu vârste cuprinse între 18 şi 41 de ani şi 9 minori, cel mai tânăr având vârsta de 1 an şi intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.
Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de „intrare în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat”, fapte prevăzută şi sancţionată de art. 262, alin. 1 cu aplicarea art. 77, lit. a din Codul Penal.
La finalizarea verificărilor specifice, vor fi întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a protocolului român-bulgar, în vederea predării cetăţenilor irakieni către autorităţile bulgare, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Aproape 30 de cetăteni irakieni, opriti la frontiera cu Bulgaria”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI