Aproape o treime dintre victimele bombardamentelor israeliene în Fâșia Gaza sunt femei și copii

Bombardamente aeriene israeliene în Fâșia Gaza

Femeile și copiii reprezintă 30% dintre cei 172 de palestinieni care și-au pierdut viața în cele șapte zile de bombardamente aeriene israeliene în Fâșia Gaza, relatează luni DPA, citând surse palestiniene.
Conform bilanțului furnizat de Ashraf al-Qedra, purtător de cuvânt al Ministerului Sănătății din Fâșia Gaza, printre morți s-ar afla 29 de femei, dintre care șapte nu au împlinit încă 18 ani, relatează Agerpres.
De asemenea, în urma bombardamentelor aeriene israeliene și-au pierdut viața 24 de bărbați sub 18 ani, din care în jur de jumătate sunt copii de zece ani sau sub această vârstă, iar victima cu vârsta cea mai fragedă are 18 luni.
DPA mai notează că doi dintre bărbații uciși în atacurile aeriene aveau 75 și respectiv 80 de ani, precizând însă că este dificil de verificat din surse independente câți dintre cei 119 bărbați uciși în total erau civili.
Bilanțul morților l-a depășit pe acela al ofensivei israeliene din noiembrie 2012, când conform grupului pentru drepturile omului B’Stelem au fost uciși 167 de palestinieni, notează DPA.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Aproape o treime dintre victimele bombardamentelor israeliene în Fâșia Gaza sunt femei și copii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI