Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Arafat: 100 de cadre medico-sanitare şi studenţi, la congres în Olanda, din 2% pentru SMURD

raed-arafat
O sută de cadre medico-sanitare şi studenţi români participă de vineri, în Olanda, la Congresul european de medicină de urgenţă, cheltuielile fiind acoperite din redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit către Fundaţia pentru SMURD, a declarat, pentru Mediafax, secretarul de stat Raed Arafat.

Vorbim de medici rezidenţi primari şi specialişti care lucrează în medicina de urgenţă, în special în UPU-SMURD. De asemenea, am trimis asistenţi medicali, paramedici şi studenţi. Este o echipă mare, dar şi Congresul european de medicină de urgenţă, organizat de Societatea Europeană de Medicină de Urgenţă, este foarte important.La eveniment participă peste o mie de medici din Europa şi America, iar medicii români sunt prezenţi cu numeroase lucrări„, a precizat dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne şi fondator al Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD).
Arafat a subliniat că acest congres este al doilea la care participarea personalului din sistemul de urgenţă românesc este asigurată din sumele adunate prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit către Fundaţia pentru SMURD.
Dorim ca medicii din sistemul de urgenţă să fie pregătiţi şi să participe la congrese internaţionale din banii colectaţi prin 2% pentru SMURD, şi nu prin sposorizări de la firme. Avem echipe bine pregătite, care pot participa la orice competiţie ştiinţifică internaţională„, a adăugat secretarul de stat.
Echipa medicală din România participă la Congresul european de medicină de urgenţă, organizat la Amsterdam, până în 1 octombrie.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Arafat: 100 de cadre medico-sanitare şi studenţi, la congres în Olanda, din 2% pentru SMURD”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI