Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Armin van Buuren a oferit o reprezentație memorabilă miilor de participanți la festivalul Neversea

Armin van Buuren la Neversea din Constanta9
DJ-ul olandez Armin van Buuren a oferit o reprezentatie memorabila miilor de participanti la cea de-a treia seara a Festivalului Neversea, artistul si-a prelungit cu aproape cinci ore concertul, care s-a incheiat la rasaritul soarelui in aplauzele necontenite ale fanilor.

În momentul în care a urcat pe scenă, Armin van Buuren a declarat că în România se simte ca acasă. Familiarizat deja cu ţara noastră, olandezul, în vârstă de 41 de ani, a vibrat de la pupitru în acelaşi ritm cu publicul.“Simt, cu siguranţă, o conexiune cu oamenii de aici. Chiar îmi place România, am considerat-o mereu o ţară grozavă, iar oamenii sunt foarte drăguţi. Vin aici încă din 2003 şi e o plăcere să revin.”
Artistul a pus România la loc de cinste, acesta fluturând steagul țării noastre de câteva ori la rând. Momentul a fost unul senzațional pentru cei care au putut simți vibrația nopții.
Înainte de concert, Armin s-a relaxat câteva ore pe plaja din Mamaia. A făcut o baie în mare şi s-a plimbat cu skijet-ul, iar imaginile au fost postate chiar de el pe contul său oficial de Instagram.
Un alt artist așteptat în cea de-a treia seară a festivalului NEVERSEA a fost John Newman. A făcut un show impresionant iar în momentul în care artistul a coborât de pe scenă în mijlocul participanților, fanii au fost în delir.
„Oamenii sunt minunați în România. Revin de fiecare dată cu mare plăcere pentru că publicul aici are o energie aparte, pe care am simțit-o din prima clipă. Abia aștept să revin.”
Un spectacol plin de energie și culoare au avut și cei doi DJ olandezi, Sunnery James & Ryan Marciano care au fost impresionați de public, dar și de plaja NEVERSEA, comparând-o cu Miami Beach. Debutul zilei cu numărul trei a fost făcut de pe scena principală de Alex Parker, urmat de trupa Carla’s Dream, The Him, John Newman, Tujamo, Sunnery James & Ryan Marciano și s-a încheiat cu show-ul impresionant a lui Armin van Buuren.
how-urile lui Carla’s Dream, The Him, Tujamo si Sunnery James&Ryan Maciano au putut fi urmărite live pe pagina de facebook și canalul de YouTube Neversea.
Petrecerea continuă și în această noapte! Zeci de artiști își vor face prezența în ultima noapte de festival. Cel mai aşteptat moment este The Script, aflaţi pentru prima oară în România. Pe scenele Neversea vor mai urca în această seară: The Script, Axwell&Ingrosso, Steve Aoki, Subcarpați, Scooter, W&W, Jamie Jones, Eats Everything, Dan Andrei, Emi, Kozo, VincentIulian, Dub FX, Noisia DJ Set, Culese din Cartier, Grasu XXL, Begun, Black Coffe, Satori Live, Stavroz Live și mulți alții.

 

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Armin van Buuren a oferit o reprezentație memorabilă miilor de participanți la festivalul Neversea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI