Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Asociatia Tomis Antidrog Constanta organizeaza concursul Gasca Micilor Biciclisti

Gasca-micilor-biciclisti
Comunitatea Gaşca Micilor Biciclişti (facebook), Asociaţia Tomis Antidrog Constanţa, Clinica Medicală Psihomed şi Decathlon Constanţa organizează, la data de 1 August, cu începere de la ora 9.00, în parcarea Decathlon un eveniment dedicat celor mici.

Modalitatea de desfășurare a acestui eveniment este: în prima parte se va ridica pachețele de concurs și se face familiarizarea cu traseul și apoi copii se vor întrece pe grupe de vârste, respectiv 3 – 8 ani, 9 – 14 ani. Se premiază locurile 1, 2, 3 și premiu special de popularitate pentru categoria de vârstă 3-8 ani și la categoria de vârstă 9-14 ani.
Evenimentul se va desfăşura, în parcarea Centrului comercial Tom (magazin Dechatlon), pe un circuit închis, toată zona de concurs din parcare fiind izolată faţă de maşini şi marcată corespunzător.
Înscrierea în concurs se va face pe mail-ul: tomisantidrog@gmail.com unde se specifică numele concurentului şi vârsta. Prin înscrierea concurenţilor în concurs, părinţii (tutorele legal) acceptă şi îşi asumă integral regulamentul concursului. Înscrierile se vor face până la data de 31 iulie (inclusiv). Pentru încadrarea în categoria de vârstă, se ia în considerare ce vârstă împlineşte sau a împlinit concurentul în 2015. De exemplu, un concurent care a împlinit opt ani în ianuarie 2015 va fi în aceeaşi categorie de vârstă cu unul care va împlini opt ani în decembrie 2015. Mai multe detalii puteţi obţine la numărul de telefon 0787.815.248.
Acest concurs are că scop menținerea unui nivel optim de activitate fizică și vizează în același timp încurajarea încă de la vârste fragede de a merge pe bicicletă, oferindu-le tinerilor un mijloc plăcut de petrecere a timpului liber, mai ales acum într-o lume a tehnologiei moderne și a sedentarismului.
Părinții au cel mai important rol în educația copiilor, iar Asociația Tomis Antidrog Constanța, îndeamnă pe toți, cu mic cu mare să facă prin orice mijloc mișcare.
Lăsați cel puțin o oră din viața voastră și dedicați-o copiilor voștri, fără vicii, fără telefoane, la plimbare cu bicicleta prin parc, prin spațiile amenajate, învățați copiii de mici să conștientizeze cât de important este sportul practicat încă de la vârste fragede. Învățați un copil să meargă cu bicicleta și îi deschideți porțile spre o viață plină de plimbări în aer liber, distracție și aventuri pe două roți. Mersul pe bicicletă este una din activitățile favorite ale copilăriei, dragi părinți: dați copilului vostru șansa de a se distra și de a-și începe experiența de ciclism de la o vârstă fragedă.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Asociatia Tomis Antidrog Constanta organizeaza concursul Gasca Micilor Biciclisti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI