Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Astăzi a fost ultima zi în care s-au mai putut depune cererile de cazare la Universitatea „Ovidius”

inscriere-camin-ovidius

Astăzi, 23 septembrie a.c., s-a încheiat etapa de depunere a cererilor pentru atribuirea locurilor în căminele Universității „Ovidius” din Constanța pentru anul universitar 2014 – 2015. Au fost depuse 1405 cereri de cazare, astfel: online conform „Ghidului de completare online a opțiunilor de cazare” publicat pe site-ul Universității și direct la biroul Direcției General Administrative, Serviciul Administrare spații învățământ, spații cazare și cantină, organizat la etajul 1 din Cantina studenților situată în b-dul Mamaia nr. 124. Sunt disponibile 956 de locuri de cazare pentru studenții români în cele patru cămine.
În premieră, în anul universitar 2014 – 2015, atribuirea locurilor în cămine se face cu ajutorul unui sistem informatizat conform criteriilor de ierarhizare aprobate în Consiliul de Administrație al Universității „Ovidius” din Constanța. Sistemul informatic atribuie locurile în cămine aplicând criteriile de ierarhizare în funcție de numărul de locuri disponibile pentru studenți români pe fiecare cămin în parte în ordinea opțiunilor înscrise în cerere.
La sfârșitul zilei de 26 septembrie, se vor afișa listele cu persoanele cazate. Semnarea contractelor și primirea în camere se face începând cu data de 27 septembrie până în 30 septembrie, în intervalul orar 9.00 – 21.00. În cazul în care Universitatea nu va reuși să satisfacă toate cererile, pentru anul universiatr 2014 – 2015, UOC a semnat cu Liceul Internațional de Informatică un protocol de colaborare în urma căruia studenții vor beneficia de locuri în căminele liceului.
Regia de cămin în anul universitar 2014-2015 pe categorii de persoane ce se cazează în căminele UOC: 165 lei/loc/lună student fără taxă; 280 lei/loc/lună student cu taxă.
Informațiile sunt disponibile pe site-ul Universității „Ovidius”, www.univ-ovidius.ro, la secțiunea Info cămine/cazare.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Astăzi a fost ultima zi în care s-au mai putut depune cererile de cazare la Universitatea „Ovidius””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI