Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Atenție constănțeni! Țeapă pe WhatsApp cu voucherele cadou în numele Kaufland, eMAG sau Tarom

WhatsApp
În ultimele ore, utilizatorii români ai serviciul de mesagerie instant Whatsapp au fost asaltați cu sute de mesaje din partea prietenilor în care sunt anunțați că au câștigat un voucher în valoare de 250 de lei în cadrul unei campanii desfășurate de Kaufland România.

Finalul mesajului conține un link către un site cu conținut înșelător în care utilizatorului i se comunică faptul că mai sunt disponibile doar 219 vouchere și că, pentru a putea beneficia de unul dintre ele, trebuie să dea share la 10 prieteni de pe Whatsapp.

Mesaje de hackeri
Practic, metoda nu este nimic altceva decât o încercare a hackerilor de a vă sustrage datele personale din telefon sau, după caz, din browser, dacă accesați Web Whatsapp.
Kaufland România a dezmințit deja, pe pagina de Facebook a companiei, așa-zisul concurs:
„Mai mulți cititori ai Observatorulph.ro ne-au semnalat spam-ul care se folosește de numele Kaufland, însă există destul de mulți care au primit mesaje cu promoții din partea eMAG sau Tarom”.

Teapa cu vouchere pe WatApp
Reprezentanții companiei eMAG au publicat deja pe pagina lor de Facebook o dezmințire prin care anunță că respectivele concursuri cu câștiguri constând în vouchere sunt false și neasumate.
„Compania TAROM nu organizează niciun survey prin care să ofere bilete gratuite! Vă rugăm să ignorați acest link http://taromair.us/! Toate ofertele TAROM le găsiți pe site-ul nostru, www.tarom.ro, sau pe pagina noastră de facebook.”, au spus reprezentanții companiei.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Atenție constănțeni! Țeapă pe WhatsApp cu voucherele cadou în numele Kaufland, eMAG sau Tarom”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI