Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Atenționare de călătorie – Grevă anunțată de Asociația „Cockpit” a piloţilor şi inginerilor de zbor germani

frankfurt_airport

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Germaniei că, Asociaţia „Cockpit” a piloţilor şi inginerilor de zbor germani au anunţat organizarea unei greve, în cursul zilei de 30 septembrie 2014, între orele 8.00-23.00, urmând să fie afectate toate zborurile pe distanţă lungă cu plecare din Frankfurt am Main. Toţi pasagerii sunt rugaţi să contacteze compania aeriană înaintea efectuării călătoriei pentru a se informa cu privire la eventualele modificări şi să ia în calcul posibilitatea de a petrece un timp mai îndelungat în aeroport. Cetăţenii români interesaţi sunt sfătuiţi să urmărească evoluţia situaţiei pe pagina oficială de internet a companiei: http://www.lufthansa.com.
Nu vor fi afectate zborurile pe distanţă scurtă şi medie de la/către Frankfurt am Main şi München.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români ca, înainte de a se deplasa în străinătate, să consulte site-urile de specialitate şi să urmărească site-ul MAE, la rubrica „Sfaturi, alerte de călătorie” (http://www.mae.ro/travel-alerts) pentru informaţii actualizate.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Atenționare de călătorie – Grevă anunțată de Asociația „Cockpit” a piloţilor şi inginerilor de zbor germani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI