Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Aurelian Marin este noul presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism.

aurelian_marin
Miercuri, 11 martie, la hotelul Marshal Garden din Bucureşti a găzduit Adunarea Generală a Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), în cadrul căreia a avut loc alegerile pentru funcţia de Preşedinte şi pentru membrii Consiliului Director, pentru un mandat de doi ani.

Aurelian Marin, pana acum presedinte pentru regiunea de sud-est in cadrul Asociaiiei este noul presedinte ANAT.
Marin o înlocuiește la conducerea ANAT pe Lucia Morariu, al cărei mandat a expirat.
Pentru funcția de președinte al ANAT au concurat trei proprietari de agenții de turism – Aurelian Marin, Dan Anghelescu și Andrei Răzvan Nacea.
Prioritățile lui Aurelian Marin, sunt acelea de rezolvare a problemelor care țin de asigurările de faliment și insolvență ale agențiilor de turism, acordarea tichetelor de vacanță și pregătirea continuă a personalului din turism.
El are o experiență de aproape 20 de ani în industria turismului. Marin este și președintele Regiunii Sud-Est a ANAT, șeful Grupului de Lucru pentru Codul de Etică, membru în Comisia de Etică și în cea de Marketing Intern.
Aurelian Marin este constănţeanul care vine cu o experienţă de 20 ani în industrie şi cel care conduce filiala ANAT Sud-Est. Programul său de management vizează dezvoltarea şi promovarea turismului românesc pe pieţele mondiale.
Aurelian Marin, managerul general al agenţiei de turism PARADIS din Constanța, are o experiență de aproape 20 de ani în industria turismului. El este și președintele Regiunii Sud-Est a ANAT, președintele Grupului de Lucru pentru Codul de Etică, membru în Comisia de Etică și în cea de Marketing Intern. Programul său de management vizează dezvoltarea și promovarea turismului și adaptarea la modul dinamic în care astăzi relaționează piețele turistice mondiale.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (2 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

Un comentariu la “Aurelian Marin este noul presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism.”

  1. florin spune:

    Un om excelent, calculat, linistit si responsabil.
    Felicitari in noul post!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI