Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bărbat prins de jandarmi în timp ce vindea parfumuri contrafăcute

comercializare parfumuri
Un bărbat de 40 de ani din stațiunea Neptun a fost prins luni, în zona de sud a litoralului, în timp ce încerca să vândă parfumuri contrafăcute. Jandarmii au găsit asupra sa 35 de parfumuri inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda şi documente de provenienţă a bunurilor respective.

Luni, 03 iulie a.c., în jurul orei 18.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandami Judeţean Constanţa – Detașamentul 6 Mangalia, aflat în misiune în zona de sud a litoralului, a observat un bărbat care oferea spre comercializare mai multe parfumuri, în zona centrală a staţiunii Neptun.
„În urma verificărilor făcute, jandarmii au stabilit că numitul D.R. în vârstă de 40 de ani, efectua acte de comerţ, oferind turiştilor 35 de parfumuri inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda şi documente de provenienţă a bunurilor respective”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Constanța.
Jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care l-au predat împreună cu bunurile găsite asupra făptuitorului, lucrătorilor poliției Mangalia, în vederea continuării cercetărilor.
Jandarmii constănţeni recomandă cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile competente.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Bărbat prins de jandarmi în timp ce vindea parfumuri contrafăcute”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI