Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bărbaţi care se ocupau cu falsificarea titlurilor de credit şi clonarea cardurilor, prinşi de DIICOT

Clonare-carduri

Patru bărbaţi care se ocupau cu falsificarea titlurilor de credit şi clonarea cardurilor, au fost prinşi de procurorii DIICOT Galaţi, iar trei dintre ei sunt arestaţi preventiv, fiind suspectaţi şi că se ocupau de montarea de dispozitive de tip skimmer la bancomate pe teritoriul Turciei.
Conform procurorilor DIICOT Galaţi, miercuri, Mihai Cosmin Comănescu, Valentin Marian Lină şi Cristian-Ionuţ Ursu au fost prinşi în Punctul de Trecere al Frontierei Vama Veche din judeţul Constanţa, pe sensul de intrare dinspre Bulgaria, având asupra lor dispozitive hardware destinate clonării cardurilor, aproximativ 400 de carduri, dar şi alte bunuri pe care le foloseau în activitatea infracţională.
Anchetatorii îi suspectează că începând din septembrie, bărbaţii constituiţi într-un grup infracţional organizat au deţinut echipamente hardware şi software, pe care le foloseau pentru a falsifica instrumente de plată iar în data de 20 iunie unul dintre inculpaţi a încercat să retragă numerar de la un ATM de pe raza municipiului Galaţi, folosind un card falsificat.
De asemenea, există suspiciunea că o parte din inculpaţi se ocupau de montarea la bancomate pe teritoriul Turciei de dispozitive de tip skimmer, ce asigurau accesul fără drept la datele informatice de pe carduri bancare autentice şi foloseau carduri bancare falsificate pentru retrageri de numerar pe teritoriul Turciei„, conform DIICOT.
Procurorii i-au reţinut pe cei trei bărbaţi, dar şi pe Ştefan Căsăneanu, pentru sâvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, instigare la deţinere de instrumente în vederea falsificării de valori în formă continuată, tentativă la acces ilegal la un sistem informatic, falsificare de titluri de credit sau instrumente de plată, tentativă la efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos. Ulterior, instanţa a dispus arestarea preventivă faţă de trei inculpaţi pentru 30 de zile.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Bărbaţi care se ocupau cu falsificarea titlurilor de credit şi clonarea cardurilor, prinşi de DIICOT”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI