Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Băsescu: Am convingerea că Elena Udrea este bună pentru România. Vă pot garanta că e un om inteligent

Elena_Udrea_la_Congresul_PNTCD
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Congresul PNŢCD, că ”Elena Udrea este bună pentru România” şi că poate garanta faptul că este un om inteligent, care nu face compromisuri politice, adăugând că speră totuşi ca aceasta să fie capabilă, la nevoie, să facă şi compromisuri.

Ca un om pe care am crescut-o din punct de vedere politic, vă pot garanta că este un om inteligent, la care nu veţi găsi fluctuaţii de opţiuni, nu veţi găsi compromisuri politice. Eu am făcut compromisuri, pentru că trebuit să le fac, dar cel puţin la candidatul dumneavoastră şi al PMP pentru prezidenţiale nu o să găsiţi compromis politic”, a afirmat Traian Băsescu mulţumindu-le ţărăniştilor pentru susţinerea Elenei Udrea în campania electorală, informează Agerpres.
Preşedintele a spus că speră, totuşi, ca Elena Udrea să fie capabilă, la nevoie, să facă compromisuri politice, dacă va câştiga.
Politica este şi o artă a compromisului, la un moment dat, dar fără să compromiţi principiile”, a arătat Traian Băsescu.
Şeful statului a mai spus că ceea ce l-a impresionat la Elena Udrea a fost că, după el, a fost ”al doilea om politic atacat de trusturile lui Voiculescu şi a rezistat”.
Asta o recomandă ca politican care ar avea forţă să continue drumul. Nu am pretenţia să îl continue la fel. Deşi uneori am glumit, trebuie să spun că am fost departe de a fi perfect. Orice preşedinte, după mine, poate năzui să facă lucrurile mai bine, mai delicat, mai înţelept, mai puţin brutal, dar să le facă. Eu probabil am avut abordarea comandantului, care a spus: «A, un perete, nici o problemă, trebuie să trecem prin el». Mi-ar plăcea ca ea să găsească soluţia să ocoleasă peretele, dacă poate”, a precizat Băsescu.
În finalul discursului susţinut la Congresul PNŢCD de la Poiana Braşov, Traian Băsescu a spus: ”Am convingerea că Elena Udrea este bună pentru România”.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Băsescu: Am convingerea că Elena Udrea este bună pentru România. Vă pot garanta că e un om inteligent”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI