Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Băsescu: Ponta, trădat din PSD la prezidențiale

Iohannis si Ponta
Traian Băsescu a înaintat un scenariu potrivit căruia Victor Ponta a fost ”trădat” din interiorul PSD la alegerile prezidențiale din 2014, scrie dcnews.ro.

În 2014, Victor Ponta pierdea la diferență importantă în turul doi al alegerilor prezidențiale în fața actualului președinte, Klaus Iohannis. Momentul psihologic al confruntării a fost emoția creată de cozile din diaspora, cauzate de numărul mic de secții.
”Asta (nr. – numărul mic de secții de votare din diaspora) a stabilit strategul Dragnea. I-a băgat în cap lui Ponta că așa e bine. Aș vrea să văd dacă nu cumva jucând prea mult tenis cu Coldea, Dragnea a făcut ce a trebuit. Să-l convingă pe Ponta să nu deschidă mai multe secții de votare. Spun și eu, îmi dau cu părerea, nu am probe.
Nu insinuez, dar evoc o posibilitate. Acesta ar fi putut fi un mod de a influența rezultatul alegerilor. Sunt convins că Iohannis nu a avut un asemenea plan. Dacă l-a convins cineva pe Ponta, l-a convins unul cu capacitate de analiză și cu capacitatea de a crea emoție”, a precizat Traian Băsescu la România TV.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Băsescu: Ponta, trădat din PSD la prezidențiale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI