Biletele pentru concertul Al Bano & Romina Power se găsesc de azi în toate reţelele de ticketing!

Al Bano und Romina Power 1996 bei einem Auftritt in Leipzig. Foto: Wolfgang Kluge

Incepand de astazi (16 iulie 2014), biletele la concertul pe care Al Bano il va sustine in compania Rominei Power se gasesc in toate retelele de ticketing. Cel mai iubit cuplu al anilor ’80 s-a reunit si va canta in premiera la Bucuresti, pe 5 noiembrie 2014. Evenimentul „Al Bano featuring a very special guest – Romina Power” va avea loc la Sala Palatului, fanii urmand a putea asculta live hituri precum „Felicità”, „Ci Sarà”, „Libertà”, „Dialogo”, „Acqua di mare”, „Sharazan” si multe, multe altele…

afis al bano si romina power
Fanii care inca nu si-au rezervat un loc la eveniment o pot face incepand de astazi, avand la dispozitie bilete se ce gasesc in toate retelele de ticketing. Astfel, in afara de reteaua BILETOO.ro (standul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco si Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1), biletele se gasesc si la magazinele Diverta, oficiile postale semnalizate Bilete.ro si online pe www.BLT.ro, www.BILET.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro si www.MYTICKET.ro!
Al Bano si Romina Power sunt unul dintre cele mai faimoase duo-uri din muzica internationala. Cei doi au devenit faimosi datorita unor hituri precum „Felicita”, „Sempre sempre”, „Nostalgia Canaglia”, „Liberta”, insa in ciuda succesului fulminant, cei doi s-au despartit la sfarsitul anilor ’90. Dupa doua decenii insa, revenirea spectaculoasa a cuplului italian Al Bano – Romina Power a fost vestea ce a luat prin suprindere toti fanii. Nimeni nu a crezut ca in urma despartirii furtunoase ar putea urma o impacare, aceasta fiind posibila datorita initiativei Rominei, care, spre deliciul fanilor, a venit cu ideea de a forma din nou o pereche pe scena.
Concertul „AL BANO featuring a very special guest – ROMINA POWER” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 5 Noiembrie 2014 si este organizat de Project Events.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Biletele pentru concertul Al Bano & Romina Power se găsesc de azi în toate reţelele de ticketing!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI