Bursa Locurilor de Muncă în Industria Navală la Constanţa

bursa locurilor de munca

Manifestarea este este organizată de Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă din cadrul Universității „Ovidius” Constanța.
Evenimentul se va desfăşura pe data de 9 iulie 2014, începând cu ora 9.00, la sediul din bulevardul Mamaia al Universităţii „Ovidius” din Constanţa. Vor participa, din partea mediului economic, prin reprezentanţii departamentelor de resurse umane: Şantierul Naval Constanţa S.A. Şantierul Naval Tulcea – VARD; Şantierul Naval Mangalia – DMHI; Grup Servicii Petroliere S.A.; S.C. Rig Service S.A. Constanţa.
Bursa locurilor de muncă în industria navală este un eveniment care se înscrie în obiectivele strategice ale Facultăţii de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă privind implicarea comună a reprezentanţilor învăţământului universitar şi a angajatorilor în educaţia şi formarea profesională a studenţilor care frecventează programe de studii incluse în domeniul industriei navale şi asigurarea integrării imediate a absolvenţilor pe piaţa forţei de muncă. La acest eveniment vor participa, în principal, studenţi ai programelor de studii universitare de licenţă Sisteme şi Echipamente Navale, Ingineria Sudării, Utilaje şi Instalaţii Portuare, dar şi studenţi ai unor programe de studii conexe Energetică Industrială, Inginerie Economică în Domeniul Mecanic, Autovehicule Rutiere, alături de alți studenţi ai Universităţii „Ovidius” din Constanţa care au în vedere o viitoare angajare în domeniul industriei navale.
Scopul evenimentului este acela de a facilita întâlnirea studenţilor cu principalii angajatori din domeniul industriei navale.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Bursa Locurilor de Muncă în Industria Navală la Constanţa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI