Bușoi: PNL trebuie să își propună pe termen mediu un scor de 40 la sută

Cristian Busoi
Partidul Național Liberal (PNL) trebuie să își stabilească obiectivul pe termen mediu de a obține un scor de 40%, a declarat, vineri seară, la Botoșani, candidatul la președinția PNL, Cristian Bușoi.

„Potențialul nostru este mult mai mare decât scorul de 20%, potențialul unui partid de centru dreapta puternic este aproape de 40% și cred că aceasta este ținta pe care trebuie să și-o pună PNL ca și obiectiv pe termen mediu”, a afirmat Bușoi.
Acesta a subliniat că, pentru a ajunge la 40%, PNL are nevoie să devină un partid ‘mai consistent, cu mai multă substanță, cu mai multă seriozitate”.
Candidatul la președinția PNL este de părere că PNL trebuie „să mute accentul comunicării publice pe economie, pe subiectele care țin de guvernare, care țin de salarii, de pensii, de investiții, de crearea de locuri de muncă bine plătite”, scrie Agerpres.
„PNL trebuie să devină partenerul mediului de afaceri românesc și mai ales al întreprinzătorilor mici și mijlocii, al oamenilor dinamici, al oamenilor care vor o viață mai bună în România, nu așteaptă de la stat sau de la bugetul public neapărat un sprijin, ci vor ca politicienii să le creeze un cadru pentru a deveni prosperi prin propriile forțe. Și acest lucru îl putem face făcând o schimbare de mesaj, făcând o schimbare de comportament, făcând o schimbare de raportare față de cetățean și sigur aducând în fruntea PNL o echipă care să aibă un echilibru, dar care pe lângă cei care au dovedit că au experiență și bune expertize în politică să vină și foarte mulți tineri și acesta este și unul dintre obiectivele candidaturii”, a mai spus Cristian Bușoi.
Bușoi a prezentat, vineri, în fața Colegiului Director al PNL Botoșani, moțiunea proprie la alegerile interne din partid.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Bușoi: PNL trebuie să își propună pe termen mediu un scor de 40 la sută”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI