Când este ultima zi pentru declararea și plata taxei de promovare a turismului

Statiunea Mamaia
Reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța au anunțat că ultima zi în care poate fi plătită această contribuție este luni, 3 iulie.

Taxa este anuală, fiind stabilită diferenţiat, în funcţie de destinaţia spaţiului, şi este datorată de către operatorii economici, respectiv persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale şi persoane juridice, care îşi desfăşoară activitatea în staţiunea Mamaia şi Sat Vacanţă.
Neachitarea taxei la termenul scadent atrage după sine majorări de întârziere în cuantum de 1% pentru fiecare lună. În cazul în care achiziționați o proprietate sau începeți o activitate economică după 3 iulie, aveți obligația să depuneți declarația fiscală privind stabilirea obligațiilor de plată în maximum 30 de zile de la achiziționare sau începerea activității.
În caz contrar, riscați să fiți sancționat. Cuantumul amenzii contravenționale este cuprins între 279 și 696 de lei, în cazul persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale şi întreprinderilor familiale, și între 1.116 și 2.500 de lei, în cazul persoanelor juridice.
Dacă ați depus declarația fiscală în anii precedenți și nu au intervenit modificări care să conducă la recalcularea taxei, nu veți mai fi nevoit să depuneți un alt document fiscal.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Când este ultima zi pentru declararea și plata taxei de promovare a turismului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI