Carele alegorice defileaza si vara aceasta, la Mamaia

carealegorice-mamaia
Patronii cluburilor din staţiunea Mamaia au decis că parada carelor alegorice va continua şi anul acesta. Anunţul a fost făcut de preşedintele Asociaţiei Litoral Delta Dunării, Corina Martin, care a participat la întâlnirea de astăzi a proprietarilor de cluburi.

Parada carelor alegorice prin staţiunea Mamaia va continua şi în această vară, evenimentele urmând să aibă loc în fiecare zi de vineri, începând din 3 iulie, a anunţat, joi, preşedinta Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Corina Martin unde a avut, joi, o întâlnire cu proprietarii de cluburi din stațiunea Mamaia, în care s-a discutat despre programul evenimentelor de promovare din sezonul estival 2015.
Cluburile au fost de acord să continuăm parada carelor alegorice. E extrem de important să știu părerea proprietarilor de cluburi pentru că, din punctul nostru de vedere, cluburile sunt un element esențial în brandul turistic al stațiunii Mamaia, Mamaia fiind stațiunea distracției, a evenimentelor și a clubbing-ului„, a declarat Corina Martin.
Aceasta a precizat că prima ediție din acest sezon estival va avea loc în 3 iulie, parada urmând aibă loc în fiecare zi de vineri, pe parcursul a nouă săptămâni.
Cluburile vor participa la paradă, iar costurile vor fi acoperite din taxa de promovare. Parada va începe pe 3 iulie, va fi în ziua de vineri, nu sâmbătă, timp de nouă săptămâni„.

Asociația Litoral-Delta Dunării se gândește și la ce evenimente să organizeze pe scena existentă în piațeta Cazino din Mamaia în fiecare sfârșit de săptămână. ”Sunt mulți organizatori care ni se adresează nouă, Asociației Litoral, pentru că ei știu că noi ne ocupăm de evenimente și mai ales după ultimele decizii luate de Consiliul Local Constanța este clar că Asociației Litoral îi revine întreaga campanie de promovare. Noi trebuie să judecăm ce tip de activități sunt potrivite pentru profilul nostru de turiști, trebuie să consultăm hotelierii, cluburile. Momentan nu știu dacă vom avea Carnaval în acest an, suntem încă în discuții cu partenerii de anul trecut, trebuie să vedem și ce buget avem”, a completat Martin.
Parada carelor alegorice, urmată de un carnaval în Piațeta Cazino, spectacol realizat de cluburile din stațiune, a fost principala atracție în Mamaia în ultimii trei ani. Vedeta acestei manifestări era Radu Mazăre, care a defilat pe care alegorice purtând diverse costume, fiind, pe rând, spartan, sultan, samurai, maharajah, rege britanic, Ludovic al XIV-lea, Nabucodonosor, Suleyman Magnificul, Cezar, Ștefan cel Mare și Ramses al II-lea.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Carele alegorice defileaza si vara aceasta, la Mamaia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI