Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Carmen Dan l-a felicitat pe polițistul care a găsit-o pe fetița din Prahova cu ajutorul câinelui Ref

Valentin Arsene felicitat de Carmen Dan
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, l-a cunoscut și felicitat personal pe polițistul Valentin Arsene, care împreună cu câinele polițist Ref a reușit să o găsească pe fetița dispărută în zona pădurii din comuna Dumbrava, Prahova.

„Am vrut să-i cunosc și să-i felicit personal pentru reușita lor și să le mulțumesc pentru modul profesionist în care au gestionat o situație cu o atât de mare încărcătură emoțională. Cu toții ne temeam că în asemenea condiții viața copilului putea fi pusă în pericol iar faptul că s-a reușit localizarea într-un timp atât de scurt este o dovadă a profesionalismului oamenilor noștri și a dăruirii tuturor celor care au participat la căutări”, a scris ministrul pe Facebook.

Valentin Arsene si cainele politist Ref
„Cei doi au găsit-o în timp record, seara trecută, pe Raluca. Fetița de numai 2 anișori plecase de lângă mama ei și se rătăcise. Era blocată într-o zonă mlăștinoasă, înfrigurată și speriată, dar Ref și Valentin au fost îngerii ei păzitori. Știu că au fost acolo, în sprijinul acelei comunități, polițiști, jandarmi și pompieri și vreau să îi felicit pe toți! Felicitări domnului Arsene şi bravo partenerului său loial şi de nădejde, Ref!”, mai scrie Carmen Dan.

Valentin Arsene si micuta disparuta
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, micuța a fost găsită după mai multe ore de căutări cu ajutorul câinelui de urmă Ref pe albia râului Teleajen, la aproximativ un kilometru distanță de casă. (sursa foto: Poliția Română/Facebook)

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Carmen Dan l-a felicitat pe polițistul care a găsit-o pe fetița din Prahova cu ajutorul câinelui Ref”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

 

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

 

Închiriere Apartament de LUX

 

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI