Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cătălina Ponor, Marian Drăgulescu și Larisa Iordache decorați de Klaus Iohannis

Iohannis decorare sportivi
Președintele Klaus Iohannis i-a decorat marți, într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni, pe gimnaștii Cătălina Ponor, Larisa Iordache și Marian Drăgulescu.

În semn de „înaltă apreciere pentru talentul, pasiunea, devotamentul și profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internațional”, președintele Klaus Iohannis le-a conferit Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Ofițer Cătălinei Ponor și lui Marian Drăgulescu și Ordinul „Meritul Sportiv”, Clasa a III-a, cu o baretă, Larisei Iordache.
„În semn de apreciere și recunoștință pentru modul lăudabil în care reprezentați țara, pentru determinarea și perseverența de care ați dat dovadă, vă ofer aceste decorații și vă mulțumesc pentru momentele emoționante pe care ni le-ați oferit nouă, tuturor românilor”, a declarat Iohannis.
Șeful statului a precizat că a ținut în mod special să le înmâneze distincțiile sportivilor marți, înainte ca aceștia să plece la Campionatele Mondiale de la Montreal, pentru ca decorațiile să fie un imbold.
„Medaliile obținute de-a lungul timpului arată un înalt nivel al performanței sportive, pe care l-ați atins prin muncă, abnegație și pasiune”, a afirmat șeful statului.
Șeful statului a ținut să felicite pe rând fiecare sportiv decorat și să-i ureze succes:
„Doamnă Călălina Ponor, ați fost de cinci ori campioană europeană la bârnă. Este un titlu câștigat cu multă muncă, cu sacrificii. Este o performanță extraordinară, care denotă pasiunea, talentul și truda cu care evoluați în acest sport. V-am înmânat anul trecut drapelul României și ați reprezentat cu demnitate sportul românesc la Jocurile Olimpice. Sunt sigur că nu vă veți opri aici și că veți aduce României noi medalii.
Doamnă Larisa Iordache, datorită rezultatelor pe care le-ați obținut, podiumul a fost dominat de multe ori de România la campionatele internaționale de gimnastică. Sunteți ambițioasă, puternică și pregătită. Sunt convins că medaliile obținute vă vor încuraja să deveniți din ce în ce mai bună.
Domnule Marian Drăgulescu, ați reușit să scrieți istorie pentru gimnastica românească. Multiplu campion, v-ați împlinit dorința de a cânta imnul României alături de oamenii din sală care au venit să vă susțină la Campionatele Europene de gimnastică din această primăvară. Aveți de ce să fiți mândru. Ocupați un loc fruntaș astăzi în clasamentul gimnasticii românești, clădit în mulți ani de muncă și cu multe sacrificii. Succes!”.
Președintele le-a transmis sportivilor că sunt un exemplu de determinare pentru generațiile tinere și i-a încurajat să rămână tot timpul aproape de sportul românesc.
„Sper ca astăzi, mai mult ca oricând, într-un moment în care performanțele noastre sportive sunt mai degrabă excepții, autoritățile centrale și locale să înțeleagă acest lucru și să se aplece cu atenție asupra acestui domeniu. Avem potențialul de a reedita mari succese, însă fără un plan bine pus la punct, fără o strategie coerentă, este greu de crezut că ne vom întoarce acolo”, a conchis șeful statului.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cătălina Ponor, Marian Drăgulescu și Larisa Iordache decorați de Klaus Iohannis”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI