Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ce NU ai voie să faci în NOAPTEA DINTRE ANI.

superstitii-la-multi-ani-2015

Dacă vrei să ai o seară de neuitat şi un 2015 voios şi norocos, încearcă să respecţi măcar câteva superstiţii de Anul Nou. Află din cele ce urmează ce să nu faci, ca să treci cu “dreptul” în noul an.
Se spune că în ajun de an nou, oamenii nu mai au voie să măture, să spele, să şteargă praful sau să ducă gunoiul. Cei care nu ţin cont de aceste superstiţii au toate şansele să alunge belşugul şi sporul casei.
Se spune că în noaptea de anul nou nu trebuie să speli vase pentru că vei alunga norocul. Aşa că fă-te comodă pe canapea şi lasă mormanul de vase pentru a doua zi! În plus, în acea zi, nu folosi foarfecele, nu plânge, nu strănuta şi nu sparge nimic de Revelion, fiindcă sunt semne că te va urmări ghinionul în anul care vine.
De asemenea, o alta superstiţie spune că nu este bine să dăm bani pe 31 decembrie şi 1 ianuarie, fiindcă riscăm să nu avem spor la bani tot anul. Este rău ca Anul Nou să ne găsească fără bani în buzunar sau cu datorii neachitate, fiindca se spune ca „aşa o vom ţine tot anul”.
Pentru Noaptea dintre ani, nu se găteşte mâncare din carne de pasăre, deoarece aşa cum găina scormoneşte în pământ şi-l imprăştie, tot aşa se risipesc norocul şi bunăstarea casei.
De asemenea, ai mare grijă să nu ţii în casă, la vedere, înainte de 1 ianuarie, calendare ale anului următor – e semn rău!
Cine este politicos şi manierat de Anul Nou va fi tot timpul aşa, de aceea se spune că în noaptea de Revelion trebuie evitate atât discuţiile în contradictoriu şi limbajul licenţios sau brutal, cât şi povestirile cu fantome sau morţi. În afară de faptul că nu sunt deloc plăcute, acestea atrag şi ghinionul.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ce NU ai voie să faci în NOAPTEA DINTRE ANI.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI