CE PROBLEME APAR IN RELATIA DE CUPLU ?

CE PROBLEME APAR IN RELATIA DE CUPLU

     In relatia de cuplu apar numeroase manifestari si reflexii ale personalitatii noastre, de la cele mai de suprafata pana la cele mai intime si mai profunde.    Numeroase temeri se declanseaza in cadrul relatiei si se adancesc de cele mai multe ori chiar dupa ceva timp de la inceputul relatiei. 

     Printre aceste temeri foarte puternic apar : teama ca acel cineva sa plece, sau , sa nu ne mai iubeasca , sa nu ne puna pe primul loc in viata lui, sa se plictiseasca de relatie si implicit de persoana noastra, si nu in ultimul rand sa iubeasca pe altcineva.    Problemele si temerile pot fi multe, important e sa facem distinctia intre teama si realitate.

     Teama e o stare interna creata de psihicul nostru, se bazeaza in cantitati variabile pe ceva real, pe ceva “palpabil”, sau nu se bazeaza pe nimic. Intrebarea e , apreciem teama ca fiind creata de noi sau “o punem pe seama” celuilalt ?

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

Un comentariu la “CE PROBLEME APAR IN RELATIA DE CUPLU ?”

  1. Alina spune:

    Nu cred ca e corect sa punem teama doar pe seama celuilat. Vina lui (sau a ei, dupa caz) este ca nu stie cum sa iti arate ca nu ai motive sa te indoiesti de dragostea si loialitatea lui. Asta nu inseamna ca e cazul sa iti faci griji, poate pur si simplu nu te iubeste asa cum vrei tu, pentru ca, la urma urmei, fiecare iubeste in felul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI