Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ce tarife percep hotelierii pentru vacanta de 1 Mai?

tarife-pe-litoral
Asociatia Litoral – Delta Dunării a prezentat detaliile cu privire la deschiderea sezonului estival 2015, pieţele turistice strategice şi târgurile naţionale şi internaţionale la care ALDD participă în prima jumătate din acest an.

Pentru vacanţa de 1 Mai, preţurile pornesc de la 60 lei/persoană / noapte la hotelurile de 3*, de la 100 lei/persoană / noapte la hotelurile de 4* si de la 229 lei/persoană / noapte la hotelurile de 5*, în funcţie de serviciile pe care le oferă fiecare unitate de cazare.
La momentul de faţă s-au vândut deja 20% din pachetele speciale pentru aceasta ocazie, iar până la 31 martie se estimează că se vor vinde 50%. Faţă de anul trecut, vânzările au crescut cu 20%. De asemenea, având experienţa anilor trecuţi, Asociatia Litoral – Delta Dunării consideră că organizarea evenimentelor tradiţionale, precum Parada Litoralului Românesc şi spectacolele de deschidere de sezon, va atrage prima serie importantă de turişti pentru anul 2015, ceea ce va da un start foarte bun întregului sezon.
Corina_MartinÎn ceea ce priveşte promovarea la târgurile de turism, Asociatia Litoral – Delta Dunării se află chiar în acest moment la târgul de turism de la Berlin, urmând ca în perioada 5-8 Martie să fie prezenţi şi la Chişinău, iar în perioada imediat următoare să participe la Târgul de Turism al României, de la Bucureşti (12-15 martie) şi la târgurile regionale organizate de ANAT la Timişoara (20-22 martie), Braşov (27-29 martie) şi Iaşi (27-29 martie).
Sosirile de turişti străini în sezonul 2015 arată promiţător, datorită campaniilor de promovare intensă în rândul pieţelor de turişti moldoveni şi israelieni. Piata de turişti din Republica Moldova este o piaţă strategică şi cu potenţial pentru România, inclusiv pentru Mamaia şi Litoralul Românesc. De 2-3 ani ne promovăm intens în cadrul acestei pieţe şi organizăm info-tripuri cu agenţi de turism şi presa din Moldova pe litoral, astfel încât turiştii moldoveni să opteze pentru a îşi petrece vacanţele pe litoralul românesc în loc de Ucraina, Bulgaria, Grecia sau Turcia. De asemenea, pregătim o campanie de promovare pe radio în Israel, pentru a susţine şi promova vânzările pe cele două zboruri charter pe săptămână care vor aduce în jur de 3000 de turişti israelieni la Mamaia, în sezonul estival 2015. Însă, turiştii români sunt cei aşteptaţi în număr cât mai mare pe litoral anul acesta, şi, pentru piaţa naţională de care depindem majoritar, participăm la toate târgurile ANAT din România (Cluj, Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Braşov şi Bacău)“, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ce tarife percep hotelierii pentru vacanta de 1 Mai?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI