Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cea mai geroasă NOAPTE DE REVELION din ultimii 50 DE ANI

ger_de_revelion

Temperaturile au coborât marți noapte până la -29 de grade Celsius, iar meteorologii se aşteaptă la cea mai geroasă noapte de Revelion din ultimii 50 de ani. Specialiştii avertizează că oamenii care ies să petreacă Revelionul în stradă sunt în mare pericol dacă nu îşi iau măsuri speciale.
Minus 28 de grade la Întorsura Buzăului, minus 24 la Braşov, minus 22 la Sibiu şi minus 20 la Târgovişte – acestea sunt valorile înregistrate în prima noapte de ger care a cuprins Romania.
Potrivit prognozelor, vom avea şi cel mai friguros revelion din ultimii 53 de ani, a anunțat anunţă Mihai Timu, de la ANM.
Noaptea de Revelion va fi chiar mai rece decât noaptea care a trecut, pentru că aşteptăm ger în toată ţara. Vor fi minime între minus 20 şi minus 10 grade, izolat mai scăzute, iar în estul Transilvaniei, aşa cum se sugera şi în informarea emisă ieri de către ANM, minimele vor scădea chiar sub minus 25 de grade.
După data de 2 ianuarie vom asista totuşi la o încălzire uşoară şi treptată, la început în partea de nord a teritoriului şi la munte, apoi şi în restul teritoriului, astfel încât spre sfârşitul acestei săptămâni vom reveni la un regim termic mai normal pentru data din calendar, asta însemnând maxime de minus 4 şi plus 4 grade, iar pe timpul nopţii temperaturile nu vor mai coborî sub pragul gerului de minus 10 grade„, a anunțat Mihai Timu, de la ANM.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cea mai geroasă NOAPTE DE REVELION din ultimii 50 DE ANI”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI