Christopher Atkins ajunge la Mamaia

Christopher Atkins

Actorul american Christopher Atkins, cunoscut încă din tinerețe, din celebrul film „Laguna albastră”, ajunge, astăzi, în România, la București, unde va susține o conferință de presă. Artistul vine apoi pe litoral, la invitația preşedintelui Superkombat, Eduard Irimia, care îşi va serba ziua de naştere.
Actorul este încântat de faptul că are ocazia să descopere România, venind aici în premieră. „Abia aştept să ajung în România, sunt chiar încântat, mai ales că l-am interpretat pe Dracula, despre care ştiu că îşi are originile aici. Acum câţiva ani, chiar am jucat într-un film alături de mai mulţi actori români, printre care şi Monica Bârlădeanu. Şi bineînţeles că am auzit de Nadia Comăneci, Hagi şi Năstase. Fiind fan al sporturilor de contact, am început să urmăresc galele Superkombat, aşa că mă onorează invitaţia lui Eduard”, a declarat vedeta de la Hollywood.
Christopher Atkins şi Monica Bîrlădeanu s-au întâlnit, în 2004, pe platourile de filmare ale peliculei „Caved In”. Povestea filmului gravitează în jurul unui grup de hoţi prefosionişti care, deghizaţi în aventurieri, organizează o expediţie pentru câţiva oameni bogaţi, spre o mină de sare părăsită. Ei sunt antrenaţi pentru alunecări de teren sau prăbuşiri de roci, însă nu sunt deloc pregătiţi pentru creatura ciudată care se ascunde în această mină.

pelicula Caved In
Irimia și Atkins, inclus în Top 100 al actorilor din toate timpurile cu cea mai mare influență asupra tinerilor, vor pleca după eveniment spre Constanța, acolo unde sunt invitați la petrecerea Havana de la Hotel Iaki și unde vor asista la prezentarea organizată de Cătălin Botezatu. Atkins va fi cazat la hotelul lui Gică Hagi pe toată durata sejurului. Sâmbătă, la ora 12.00, Irimia şi Atkins vor pleca de la debarcader către insula Ovidiu, unde vor petrece în stil tradiţional românesc.
La revenirea de pe insulă, ziua va continua la Puro Beach din Mamaia, cu o petrecere privată, urmat seara de un dinner show privat în aceeaşi locaţie. Cristopher Atkins va pleca din România în cursul zilei de duminică.
Christopher Atkins, născut pe 21 februarie 1961, este un actor american care a devenit celebru cu rolul său de debut, din „Laguna Albastră/The Blue Lagoon“, din 1980. În anii 1990 şi 2000, el a jucat în multe filme, cum ar fi „Fatal Charms“, „Proiect Cobra III/Project Shadowchaser III“ şi „Angel Flight Dawn“. De asemenea, acesta a jucat în „Caved In“, „Spiritual Warriors“, „13th Child“, „Angajatul lunii/The Employee of the Month“, „Tequila Express“, „Quigley“ şi „True Legends Of The West“. Christopher Atkins a fost nominalizat la premiul Globul de Aur pentru debut în 1981, pentru rolul din „Laguna Albastră“.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Christopher Atkins ajunge la Mamaia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI