Cinci persoane au murit intr-un atac armat din Las Vegas

atac armat in las vegasTragedie pe străzile din Las Vegas! Cinci persoane au murit, în urma unui atac armat sângeros. Un cuplu a împușcat trei oameni, după care s-a sinucis.
Şeriful din Las Vegas, Douglas Gillespie, a declarat, duminică seară, că doi poliţişti – Alyn Beck, 42 de ani, şi Igor Soldo, 32 de ani – au fost împuşcaţi mortal, în timp ce luau masa într-o pizzerie din oraş.
Cei doi atacatori, un bărbat şi o femeie, s-a deplasat apoi într-un supermarket Walmart din apropiere, unde au mai rănit mortal o persoană, iar apoi s-au sinucis.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi a avut loc un schimb de focuri, dar se pare că femeia din cuplul de atacatori l-a împuşcat mortal pe partenerul ei, iar apoi s-a sinucis.
Pe contul său de Twitter, primarul oraşului, Carolyn Goodman, a cerut ca drapelele să fie coborâte în bernă pentru omagierea victimelor. La rândul său, guvernatorul statului, Brian Sandoval, s-a declarat ”bulversat” de tragicul eveniment.
Nu ştim ce a provocat acest eveniment„, a adăugat responsabilul citat, vorbind de o zi tragică pentru oraşul Las Vegas.
Atacul a avut loc la ora locală 11.22 (18.22 GMT).
Atacurile mortale sunt un fenomen recurent în Statele Unite, fie că a fost vorba despre liceul din Columbine (13 morţi în Colorado în 1999), de atacul din campusul Virginia Tech (32 de morţi în 2007), de şcoala Sandy Hook din Newtown (26 de morţi, dintre care 20 de copii în 2012 în Connecticut), de un cinematograf în apropiere de Denver (12 morţi în 2012) sau de un imobil al Marinei americane din Washington (13 morţi).

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cinci persoane au murit intr-un atac armat din Las Vegas”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI