Cîrstea si Niculescu au adus României punctul de onoare în meciul cu Belgia din Fed Cup

Sorina si Niculescu
Sorana Cîrstea și Monica Niculescu au învins cu 6-2, 6-0 cuplul Kirsten Flipkens/Maryna Zanevska și au adus echipei României punctul de onoare în meciul cu Belgia, câștigat cu 3-1 de aceasta, duminică, la Sala Polivalentă din București, în primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Româncele au obținut victoria într-o oră și 9 minute, după zece ghemuri consecutive. Belgia și-a asigurat victoria după ce a câștigat primele trei meciuri de simplu. Sâmbătă, Kirsten Flipkens a învins-o pe Monica Niculescu în două seturi, cu 6-3, 6-4, iar Yanina Wickmayer a trecut în trei seturi de Sorana Cîrstea, cu 7-6 (4), 5-7, 7-5, iar duminică Elise Mertens a dispus de Irina Begu cu 3-6, 7-5, 7-5. Al patrulea meci de simplu nu s-a mai desfășurat.
Belgia va juca baraj pentru promovarea în Grupa Mondială a Fed Cup, iar România va juca unul de menținere în Grupa Mondială II, pe 22-23 aprilie.
România și Belgia s-au mai înfruntat de trei ori până acum în Cupa Federației, Belgia învingând de fiecare dată: în 1975 a fost 2-0, la Aix-en-Provence (Franța), în sferturile Grupei Mondiale, iar în 1995, Belgia s-a impus cu 2-1 și apoi cu 3-0, în decurs de trei zile, la Murcia, în Grupa I valorică a zonei Europa-Africa a competiției.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cîrstea si Niculescu au adus României punctul de onoare în meciul cu Belgia din Fed Cup”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI