Concert al Fanfarei Forţelor Navale, pe faleza din Mamaia

Vineri, 8 august, a debutat Săptămâna Mării, un element de noutate adus în programul activităţilor desfăşurate de Forţele Navale Române în parteneriat cu Asociaţia Litoral-Delta Dunării, cu ocazia Zilei Marinei Române. Turiştii aflaţi în staţiunea Mamaia, pe faleza Radio Constanţei, au fost luaţi prin surpindere de spectacolul oferit timp de câteva ore de Fanfara militară a Forţelor Navale şi de momentele artistice pregătite de angajaţii Statului Major.

Fanfara Militara - Ziua Marinei042

Acest prim spectacol face parte din pregătirile pentru Ziua Marinei, care va avea loc pe 15 august. Evenimentul a început cu salutul gărzii de onoare. Astfel, Fanfara militară a Forţelor Navale şi angajaţii Statului Major au pus în scenă câteva momente artistice. Marinarii au fost însoțiți de majorete. Atât turistii aflaţi pe litoral, cât si constănţenii care au fost imediat captivaţi de melodiile antrenante, i-au aplaudat şi nu au stat mult pe gânduri atunci când au fost invitaţi de marinari la horă. Turiştii nu au ratat șansa de a fotografia sau de a filma evenimentul, mai ales pentru că pentru mulți dintre ei a fost prima dată când au avut șansa să vadă Fanfara Marinei Militare în acțiune.

Fanfara a pornit apoi prin staţiune, însoţită de alaiul de turişti dornici să nu piardă niciun moment din spectacol. Spectacolul oferit de fanfara militară şi-a încheiat recitalul în zona Cazino din staţiunea Mamaia.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.erulmag.ro

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Concert al Fanfarei Forţelor Navale, pe faleza din Mamaia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

Vacanţe pe Litoral

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei