Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Concertul PAULEI SELING a fost reprogramat

Paula Seling
Concertul pe care cunoscuta cântăreața Paula Seling trebuia să îl susțină la Mamaia în seara de vineri a fost reprogramat pentru 20 noiembrie. Evenimentul este găzduit de restaurantul Harlequin din stațiune și va avea loc începând cu ora 21.30.

Paula prezintă o nouă formulă, cântând la pian și voce, alături de ea urcând pe scenă Daniel Pirici – bas și clape, Dan Bourosu – chitară, Mădălina Pirici – voci adiționale și vioară, Adina Nelu – voci adiționale și flaut, Radu Bucura – tobe. Programul va include, într-o formulă acustică, piese mai vechi și mai noi din repertoriul propriu și internațional, cu accent pe cântecele de dragoste. Rezervări pentru evenimentul organizat de evenimente-constanta.ro și restaurantul Harlequin Mamaia la 0766 400 181. Prețul unui bilet 55 lei.
Prezență discretă în spațiul monden autohton, Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie 1978, la Baia Mare, în Maramureș. A absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Baia Mare în 1997, iar apoi a urmat cursurile Școlii Superioare de Jurnalistică din București, după care a studiat, în particular, canto și pian. Datorită vocii sale speciale și pregătirii asidue, a câștigat numeroase premii. Drept mărturie a valorii ei artistice stau și cele 15 discuri lansate și apreciate de fanii din toate colțurile țării. Frumusețea ei i-a cucerit și pe străini, astfel că, în 2010 și în 2014, a fost desemnată cea mai frumoasă participantă de la Eurovision.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Concertul PAULEI SELING a fost reprogramat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI