Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Concertul PAULEI SELING a fost reprogramat

Paula Seling
Concertul pe care cunoscuta cântăreața Paula Seling trebuia să îl susțină la Mamaia în seara de vineri a fost reprogramat pentru 20 noiembrie. Evenimentul este găzduit de restaurantul Harlequin din stațiune și va avea loc începând cu ora 21.30.

Paula prezintă o nouă formulă, cântând la pian și voce, alături de ea urcând pe scenă Daniel Pirici – bas și clape, Dan Bourosu – chitară, Mădălina Pirici – voci adiționale și vioară, Adina Nelu – voci adiționale și flaut, Radu Bucura – tobe. Programul va include, într-o formulă acustică, piese mai vechi și mai noi din repertoriul propriu și internațional, cu accent pe cântecele de dragoste. Rezervări pentru evenimentul organizat de evenimente-constanta.ro și restaurantul Harlequin Mamaia la 0766 400 181. Prețul unui bilet 55 lei.
Prezență discretă în spațiul monden autohton, Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie 1978, la Baia Mare, în Maramureș. A absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Baia Mare în 1997, iar apoi a urmat cursurile Școlii Superioare de Jurnalistică din București, după care a studiat, în particular, canto și pian. Datorită vocii sale speciale și pregătirii asidue, a câștigat numeroase premii. Drept mărturie a valorii ei artistice stau și cele 15 discuri lansate și apreciate de fanii din toate colțurile țării. Frumusețea ei i-a cucerit și pe străini, astfel că, în 2010 și în 2014, a fost desemnată cea mai frumoasă participantă de la Eurovision.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Concertul PAULEI SELING a fost reprogramat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI