Conferinta internationala organizata de Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universitatii Ovidius

Conferinta-universitatea-ovidius
Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanța, a organizat, în perioada 22 – 23 mai a.c., cea de-a XV-a ediție a Conferinței Ştiinţifice Internaţionale „Perspectives in physical education and sport“.

Au participat profesori, antrenori, manageri, medici, psihologi, kinetoterapeuţi, specialiști în domeniu din mai mult de zece țări, printre care Turcia, Italia, Franța, Iran, Irak, Egipt, Polonia, Cehia, Algeria, Serbia, Germania, România. 193 de autori au prezentat peste 90 de articole de specialitate de un înalt nivel ştiinţific pe subiecte variate, centrate pe curricula educaţiei fizice din ţările participante, studii şi cercetări aplicate în domeniul sportului de performanţă, kinetoterapie şi motricitate specială, metode de refacere, nutriţie, management şi marketing sportiv. Au fost prezentate aspecte teoretice şi metodologice, materializări ale experienţelor din domeniul sportiv şi nu numai.
Conferința a fost organizată în parteneriat cu International Association of Sport Kinetics, Ministerul Educației și Cercetării Științifice, Societatea Ştiinţei, Excelenţei Umane şi Sportului Universitar.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Conferinta internationala organizata de Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universitatii Ovidius”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI