Constanta gazduieste cel mai mare targ international de universitati

Targul international de universitati
          Cambridge School of Constanţa şi UK Study România, în parteneriat cu Student Recruitment Tours Bulgaria, organizează ediţia a 7-a a Târgului Internaţional de Universităţi (International University Fair), ce va avea loc în data de 23 martie 2016, orele 10.00 – 16.00, în incinta Cambridge School of Constanţa (Aleea Capidava nr. 3).

Peste 30 de universități din Marea Britanie, Elveția, Germania, Franța, SUA, Olanda, Spania, dar şi din România, participă la International University Fair, eveniment la care acestea îşi vor prezenta programele de studii.
Târgul Internaţional de Universităţi se adresează elevilor din clasele a XI-a și a XII-a, care doresc să exploreze şi posibilitatea de a studia în străinătate. Participarea este gratuită, anunțându-se peste 1000 elevi din Dobrogea, care vor avea ocazia de a se întâlni cu reprezentanţii universităţilor expozante şi care se vor informa cu privire la cursurile existente, admitere şi posibilităţile de finanţare.
Vă prezentăm lista universităţilor participante la târg: EBC Hochschule (Germania), Ecole de Management de Normandie (Franța), Ecole hôtelière de Lausanne (Elveția), Foothill and De Anza Colleges (SUA), IE University (Spania), Jacobs University (Germania), Radboud University (Olanda), Zuyd University of Applied Sciences (Olanda), Richmond, The American International University in London, Southampton Solent University, New College of the Humanities, University College Birmingham, University of Gloucestershire, University of West London, University of Winchester (Marea Britanie), Universitatea Româno-Americană Bucureşti, Universitatea Maritimă Constanţa, Academia Navală “Mircea cel Bătrân“, Universitatea “Ovidius“ Constanţa, Full Bright, British Council Romania, Asociația Elevilor Constanța, Şcoala de Maiştri Militari ai Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, Universitatea Politehnică Bucureşti, ș.a.
În cadrul evenimentului, aveți și posibilitatea de a participa la workshop-uri interesante despre cum să ți construiești cu succes un portofoliu de student sau despre importanța alegerii celui mai potrivit domeniu de studiu, şi la o tombolă cu surprize.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Constanta gazduieste cel mai mare targ international de universitati”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI