Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Constănțeanul Bogdan Ioan a câștigat Vocea României

Bogdan Ioan
Bogdan Ioan a câştigat, vineri, finala Vocea României 2018 şi marele premiu în valoare de 100.000 DE EURO.

La Vocea României, sezon 8, Bogdan Ioan a făcut senzație! Interpretarea melodiilor lui Michael Jackson i-a făcut pe jurați să declare că este formidabil.
Bogdan_Ioan11În finala de vineri seara, cei patru finaliști ai sezonului 8 ”Vocea României” au trebuit să prezinte câte trei momente de neuitat: unul singuri, unul cu antrenorul și încă unul alături de un invitat special.
Alma Boiangiu a cântat împreună cu Ovidiu Anton, Dora Gaitanovici i-a avut invitați pe solistul și pe trompetistul trupei Zdob și Zdub, Roman și Valeriu, Mădălina Coca l-a avut alături de ea pe Nicolae Furdui Iancu, iar Bogdan Ioan a cântat împreună cu Feli, relatează
Premiul 3 a fost câștigat de Alma Boiangiu. Pe locul 2 s-a clasat Dora Gaitanovici, iar marele câștigător este Bogdan Ioan!
Înainte de marea finală, Bogdan Ioan, supranumit și Michael Jackson, a vorbit despre similitudinea dintre el și celebrul artist. Pe lângă bucuria unora de-al auzi pe concurent interpretând identic piesele lui Michael, au fost și voci care i-au recomandat să cânte și altceva.
”Sunt foarte bucuros că am reușit și anul acesta să scoatem un câștigător din echipa Smiley! Felicitări, Bogdan! Mulțumesc tuturor celor care l-au votat, care au avut încredere în el de la bun început! WOW!”, a spus Smiley!

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Constănțeanul Bogdan Ioan a câștigat Vocea României”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI