Constanteni arestati preventiv pentru de trafic de droguri

trafic-de-droguri
Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Constanţa și procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat o grupare specializată în trafic de droguri de risc și operațiuni cu substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive. Șapte persoane au fost conduse la audieri.

La data de 13 mai a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au efectuat 9 percheziții domiciliare în Constanța, Ovidiu și Valu lui Traian, la un grup infracțional organizat bănuit de trafic de droguri de risc și operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive.
Membrii grupării sunt bănuiți că, în perioada 2014 – 2015, ar fi pus în vânzare droguri de risc și substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive, pe raza municipiului Constanța.
În urma perchezițiilor, polițiștii au identificat o instalație pentru cultură de cannabis ”in door”, 30 de grame de marijuana, 3 kilograme de substanță vegetală susceptibilă a avea proprietăți psihoactive și 800 de grame de substanță pulverulentă.
Poliţiştii au condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța 7 persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, cultivarea și punerea în vânzare a drogurilor de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Serviciul Român de Informații.
La activități au participat și polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul Criminalistic, precum și jandarmi.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Constanteni arestati preventiv pentru de trafic de droguri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI