Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Contracte de munca in Israel, prin ANOFM, pentru muncitori necalificati in constructii

Contracte_de_munca_in_Israel

Persoanele care doresc să lucreze în Israel în domeniul construcţiilor se pot înregistra la structurile teritoriale ale Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.
Angajarea se va face în baza „Protocolului privind recrutarea muncitorilor români pentru lucrări temporare în domeniul construcţiilor în statul Israel”, încheiat anul trecut între Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice din România şi Ministerul Afacerilor Interne din Israel.
În baza acestui protocol sunt oferite 3.000 locuri de muncă pentru persoanele care au calificare sau experienţă în meseriile de: dulgher pentru cofraje de construcţie industrializată, fierari – betonişti, zidari – faianţari şi zidari – tencuitori pentru lucrări de tencuit.
Protocolul este pus în aplicare de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă din România şi Autoritatea pentru Populaţie, Emigrare şi Frontieră din Israel.
Persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă în Israel trebuie să nu mai fi lucrat anterior în acest stat, să nu aibă rude de gradul I care lucrează deja acolo, cu excepţia fraţilor, să nu aibă cazier judiciar, să fie apţi psihic şi fizic de muncă intensă în condiţiile climatice specifice statului de destinaţie, inclusiv muncă la înălţime şi manipulare de greutăţi şi să nu sufere de anumite boli cronice.
Înscrierile se fac la agenţia judeţeană pentru ocuparea forţei de muncă sau la cea a municipiului Bucureşti, în funcţie de domiciliul solicitantului, cu următoarele documente: cerere tip, declaraţie-tip bilingvă, copii de pe carte de identitate şi paşaport, copii ale actelor de studii şi de calificare şi copii ale documentelor care atestă experienţa şi vechimea în muncă.
Potrivit ANOFM, contractele de muncă se încheie pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire până la maximum 63 de luni, iar salariul lunar minim brut estimat este de 1.540 de dolari americani.
Persoanele interesate pot obţine informaţii legate de cazare, asigurare medicală, transport, viză, modalitatea de recrutare, cheltuieli ocazionate de procesul de recrutare, condiţii de muncă şi de viaţă pe site-ul ANOFM.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Contracte de munca in Israel, prin ANOFM, pentru muncitori necalificati in constructii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI