Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Controale de amploare ale inspectorilor ANAF de 1 Mai pe litoral!

anaf-autostrada-soarelui
Foto: Cuget Liber

Zvonul că 150 de inspectori ANAF au fost detaşaţi pe litoral, în minivacanţa de 1 Mai, pentru a controla agenţii economici, pare să fie cât se poate de adevărat.
Antifrauda va avea o acţiune masivă de 1 mai pe litoral. Sute de agenţi vor lua parte la ea. Vor controla tot ce înseamnă alimentaţie publică. Restaurante, cluburi, tot, în limita personalului disponibil. Există deja analize care le spun care sunt cele mai riscante locuri în ceea ce priveşte evaziunea fiscală!
Fotografia postată pe o reţea de socializare de un turist care se află pe A2, în drum spre mare, ar trebui să dea mâncărimi pe şira spinării comercianţilor de pe litoral.
Potrivit Cuget Liber, în urmă cu 30 de minute, o bucureşteancă a realizat o fotografie pe drumul spre Constanţa, pe Autostrada Soarelui. În imagine se vede o coloană de maşini cu inscripţia ANAF, îndreptându-se către mare.
Având în vedere că mâine este 1 Mai şi urmează o minivacanţă în care zeci de mii de turişti sunt aşteptaţi în staţiuni, nu este greu de bănuit de ce vin inspectorii ANAF pe litoral cu maşinile de serviciu!

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Controale de amploare ale inspectorilor ANAF de 1 Mai pe litoral!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI