Un copil de doi ani dintr-un sat din Bihor a dispărut de acasă

Copil-disparut

sesizat, prin sistemul unic 112, faptul că fiul său a dispărut de la domiciliu în cursul aceleiaşi zile, în intervalul 10.00 – 10.30.
În sesizarea telefonică făcută în jurul orei 12.10, femeia a declarat că fiul său, Puia Florin, în vârstă de 2 ani şi 3 luni, a fost lăsat în grija unei surori mai mici, de 13 ani.
Poliţiştii bihoreni au demarat de urgenţă căutările pentru găsirea minorului dispărut. În acest sens, a fost constituită o echipă complexă de căutare, în care au fost implicate efective mărite de poliţişti şi jandarmi, sprijiniţi de localnici voluntari, cărora le-au fost furnizate semnalmentele minorului.
Copilul prezintă următoarele semnalmente: înălţime 80 cm, greutate 15 – 20 kg., constituţie slabă, faţă ovală, ochi albaştri, păr blond, tuns scurt, cu o cicatrice în palma stângă, de 2 centimetri, dispusă longitudinal.
El purta o bluză verde cu mânecă lungă, pantaloni lungi de culoare gri, tenişi bleumarin.
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Un copil de doi ani dintr-un sat din Bihor a dispărut de acasă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI