Corina Cretu: Fondurile europene pot contribui la rezolvarea crizei refugiatilor

Comisarul_european_Corina_Cretu
Obiectivul politicii de coeziune a Uniunii Europene este de a reduce decalajele economice și sociale între regiunile europene, comisarul european afirmând că pot fi utilizate fonduri europene pentru a atenua actuala criză a migranților și refugiaților.

Comisia Europeană caută modalități de a gestiona criza refugiaților cu ajutorul fondurilor de dezvoltare regională, a declarat comisarul european pentru politici regionale, Corina Crețu, într-un interviu acordat agenției croate Hina şi preluat de Agerpres.
Așa cum am anunțat la sfârșitul lunii septembrie, examinăm modul în care fondurile europene ar putea contribui la răspunsul față de provocarea constituită de refugiați, ca parte a programelor de cooperare transfrontalieră și strategiilor macroregionale„, a declarat Corina Crețu, menționând că este la latitudinea fiecărui stat membru să solicite o reprogramare, dacă este necesar, pentru a face față mai bine crizei refugiaților.
Comisia Europeană lucrează în mod constant la un răspuns european coordonat la această criză și elaborează măsuri operaționale specifice. Am adoptat o agendă fermă care pune accentul pe un răspuns rapid la situația din Mediterana și, pe termen lung, au fost luate măsuri pentru gestionarea tuturor aspectelor crizei migranților„, a subliniat ea.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Corina Cretu: Fondurile europene pot contribui la rezolvarea crizei refugiatilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI