Cristi Borcea, internat la Spitalul Judeţean Constanţa

Cristi Borcea

Omul de afaceri Cristi Borcea, a fost dus aseară, a doua oară în ultimele 24 de ore, la Spitalul Județean Constanța. De data aceasta, el a rămas internat pe secţia Cardiologie.
Cunoscut cu probleme cardiace, Borcea a acuzat dureri în zona toracelui, sâmbătă seara, iar o maşină de transport a deţinuţilor de la Penitenciarul Poarta Albă l-a dus la Urgenţe, la Spitalul Judeţean. Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Poarta Albă, în cursul zilei de duminică, Borcea a fost consultat de medicul unităţii, care a decis că este necesară transportarea omului de afaceri la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru analize medicale amănunţite. „Acestuia nu i-a fost din nou rău. Fiind controlat, în cursul zilei de duminică, de către medicul penitenciarului, acesta a considerat că sunt necesare analize amănunţite în cazul pacientului, iar acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean, unde va rămâne internat atât timp cât va fi nevoie„, a declarat purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Gabriel Botezan.
Conducerea spitalului constăţean a afirmat că Borcea a fost internat, menţionând că starea acestuia este stabilă, dar era nevoie să fie supus unor investigaţii medicale amănunţite. „Este internat pe Cardiologie. I se vor face analize, eventual o coronografie şi apoi vom vedea. Deocamdată nu se ştie cât ar putea rămâne internat în spital„, a spus directorul medical al Spitalului Judeţean Constanţa, Mihnea Avram.
Borcea este cunoscut cu probleme cardiace de mai mult timp şi chiar a fost operat pe cord la Spitalul Floreasca. Medicul Şerban Brădişteanu a fost cel care i-a făcut în 2012 un bypass coronarian. Reamintim faptul că Borcea a fost transferat la Poarta Albă imediat după ce pe 12 mai Judecătoria Medgidia a decis că îşi poate executa pedeapsa în regim semideschis de detenţie.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cristi Borcea, internat la Spitalul Judeţean Constanţa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI