Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cum sărbătorește echipajul Fregatei „Regele Ferdinand” Ziua Armatei României?

Sute de mile marine parcurse în fiecare zi, sute de interogări prin radio ale navelor care tranzitează bazinul estic al Mării Mediterana, 24 de ore din 24 executare carturi pentru supravegherea tehnicii și aparaturii de la bord, trageri cu armamentul individual și zeci de antrenamente pentru menținerea vitalității navei sunt aspectele care caracterizează, în câteva cuvinte, activitățile desfășurate la bordul Fregatei „Regele Ferdinand”.

Nava se află sub comanda Comandamentului Maritim Aliat al NATO (MARCOM) și participă la Operația Sea Guardian în Marea Mediterană. Din gruparea navală, care operează la sud de Insula Cipru, mai fac parte și fregatele Drazky (Bulgaria), Scirocco (Italia) şi Gelibolu (Turcia).
Chiar dacă ritmul activităților executate de militarii de la bordul Fregatei „Regele Ferdinand” este foarte intens, aceștia și-au găsit timp pentru a transmite camarazilor din Armata României un mesaj aniversar de la peste 1.000 de kilometri distanță de casă. Foto și video: Cpt. cdor. Ion BURGHIȘAN și MM 2 Cosmin COSTEA.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cum sărbătorește echipajul Fregatei „Regele Ferdinand” Ziua Armatei României?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI